tisdag 9 september 2008

Storleksbryderier

Jag fick ett tips om den här auktionen på Tradera (tack anonym!), med en jättesöt mintgrön trenchcoat från Bea Szenfeld. Utropispriset ligger på 500 kr, vilket väl är ok, eftersom att jag behöver en ny höst jacka (fast det får helst inte gå upp så mycket!). Men, hur som helst, så står det att den är "i storlek small, passar 36-38 perfekt!". Jag brukar vanligtvis ha 34, och helst 32 på jackor och kappor för att jag har så små axlar (annars ser det ut som axelvaddar!). Men, på en sån här slags kappa brukar det inte alltid spela så stor roll om den är lite stor. Är det någon som har lite koll på hur Bea Szenfelds storlekar brukar vara, eller som rent utav har en sån här kappa?

I got a tip about this auction at Tradera, with a very cute trenchcoat from the swedish designer Bea Szenfeld. The problem is the size; it says "small" but the seller says it "fit perfectly for a (european) 36-38". Normally I have 32-34, but on these kinds of garments it doesn't always matter. So, if there's someone who know something about how Bea's sizes use to be, or who even got one of these coat's, tell me!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

4 kommentarer:

underbaraclara sa...

haha,jag fick också tips om den där. Verkar som att auktionären gillar att göra reklam :)
Tyvärr vet jag integ om sizen

Miriam Parkman sa...

Hoho ja så kan det ju vara!
Hon träffade isåfall ganska bra på mig, eftersom att jag behöver en ny vinterjacka. Men, innan den där auktionen är över kommer jag inte ha så mycket pengar, så det får vänta:)

Vintage Darling sa...

anonym har tipsat alla om den där! :(

Miriam Parkman sa...

Haha okej...
Då får väl anonym vara glad för den gratisreklam jag gav nu då. :)