onsdag 24 september 2008


Twilfit alltså...

Jag kan inte få nog! Deras 20/30-talsinpirerade höstkollektion är så fin att blir alldeles lycklig. Se bara få nattlinnet ovan i 100% siden (som det ska vara!) eller på gördeln MED strumpeband nedan. Presentkort önskas i födelsedagspresent!Tjusig morgonrock, också i 100% siden, liksom...


...den här pyjamasen, i samma stil som nattlinnet, med rundade slag och skira stråveck. Så finfint!


Dessutom, enkelt men fint set från Chantelle.

Twilfit's 20/30's inspired autumncollection is so adorable that I don't know what to do with myself! Just look at the nightgown and the pyjama in pink silk with black lace and thin pintucks... Oh. The girdle WITH garters is also fantastic! I wish a giftcard there for my birthday.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

11 kommentarer:

Elina sa...

I know... det är så mycket mycket fint. Tänkte faktiskt kolla in där idag!

vifsla sa...

Visst är det så man nästan vill gråta! Höfthållaren lockade faktiskt in mej på twilfit här om dagen.

Scheharazade sa...

Oooh it's so delicate ! I love it !^-^

Miriam Parkman sa...

elina: Ja, det liksom drar... Dessvärre är det bara att drömma för min del!;)

vifsla: O ja. Höfthållaren är möjligen en smula för starkt rosa och i lite trist material, men ändå så fin att man vill ha den:)

scheharazade: Isn't it? It's delicious.

Betty Lou sa...

jag var in på twilfit i måndags och fick starka ha-begär. men det är ganska dyrt, morgonrocken kostar 999 kr och den är perfekt och jag har letat efter en fin länge. underklänningen/nattlinnet kostar 499 kr, tur för mig så är min pojkvän skyldig mig en efter att ha förstört en tidigare.

Miriam Parkman sa...

Jo, visst är det dyrt, men jag tycker ändå att det är skäligt. Siden kostar, så är det bara. Jag försöker hålla på "köp mindre för mer som håller längre"-principen nu, även om jag inte heller har råd att lägga ut sisådär 5000 på allt jag skulle vilja ha där. Dessutom kostar AP:s nattkläder mer! Till och med deras nattlinne som inte ens är siden kostar mer;) Så, nog är det ändå lite av ett kap. Tur för dig att du har en underklännings/nattlinnesskuld att inlösa!;)

Betty Lou sa...

jo jag kör på samma, bättre kvalité som håller i år än nåt som håller en säsong.

underbaraclara sa...

oJOJOJ. SÅ FINT! Men vad kostar gördeln då? Den vill jag verkligen ha!

Miriam Parkman sa...

betty lou: Somsagt!

underbaraclara: Hmm... Gördeln kostar nånstans mellan 200-350 tror jag. Kolla med elina (aleni), hon har precis köpt den!;)
Jag vill också ha den, himla fin. Man får passa på när "magdelarna" för en gångs skull har strumpeband! Det är något som ofta saknas.

Betty Lou sa...

den kostar 199 kr om jag inte minns fel.

Vega sa...

Jag införskaffade gördeln för en tid sedan och fick helt enkelt förlika mig med att kulören inte var precis som jag hade önskat. Vad jag däremot inte kan förlika mig med är att skenorna inte alls var medgörliga och nu antagit en bisarrt osmickrande form.